Депутатът от ГЕРБ коментира още темите за връщането на хартиената

...
Депутатът от ГЕРБ коментира още темите за връщането на хартиената
Коментари Харесай

Даниел Митов: Невъзможно е да се увеличи пенсията с 20% и да запазим бюджетния дефицит под три процента

Депутатът от ГЕРБ разяснява още тематиките за връщането на хартиената бюлетина, опциите за сформиране на държавно управление, решението за изпращане на военна помощ за Украйна

" Невъзможно е да се усили пенсията с 20% и още куп други неща и да запазим бюджетния недостиг под 3% ”, сподели Даниел Митов от ГЕРБ в студиото на „ Офанзива ” по.

Анонсираната среща сред ГЕРБ и „ Продължаваме Промяната ” ще бъде експертна, съобщи той. „ Все отново е добре, че стартира някакъв диалог ”, разясни Митов.

Депутатът счита, че ГЕРБ би трябвало да опит да създадат държавно управление и че е обикновено на първия мандат да се гледа с най-голяма легитимност, тъй като политическата тежест, която са дали гласоподавателите е най-голяма.Според него втори няма по какъв начин да се случи, което значи е ред на третия мандат.

Митов е на мнение, че минимален капацитет за съставяне на държавно управление има Българска социалистическа партия. Той добави, че предстоят още диалози и съвещания при президента и тогава може да се мисли за формули за сформиране на кабинет.

По негови думи България е закъсняла с военната помощ за Украйна, което се дължи на Политическа партия. Той счита, че решението за изпращане на оръжие е опция да се модернизира и българската войска.

„ Асен Василев беше индивидът, който измисли този меморадум с Джемкорп, една съветска компания, ръководеща пари на съветски олигарси в Лондон в продължение на десетилетия, след което той беше индивида, под чийто напън бяха вкарани медиатори при доставките на газ в България, медиатори свързани с Газпром ”. Той беше индивидът, който извоюва дерогация за импорт на съветски нефт в България. Той беше индивидът, който нападна Американското посолство на няколко пъти. Вчерашното гласоподаване за мен е удостоверение, че има проблем в „ Продължаваме Промяната ”, които не са доста безапелационни в говоренето, че са с проевропейска и пронатовска ориентировка ”, разяснява Митов.

По мотив машинното гласоподаване, той сподели че имат подозрения, че то може би не е " напълно почтено " и напомни, че „ Политическа партия и „ Демократична България ” желаят изходния код на софтуера ”. „ Очевидно те също имат подозрения ”, разясни той.

Въвеждането на 100% машинно гласоподаване е въвеждане на неофициален изборен ценз, софтуерен ценз, който лишава огромна част от гласоподавателите от правото на избор, сподели Митов. Той изясни, че няма страна в демократичния свят, която да гласоподава напълно с машини.

По тематиката за междинните избори в Съединени американски щати той чака републиканците да преобладават в Камарата на представителите, а за Сената не е ясно кой ще господства, само че балансите ще са нежни. Митов не счита, че това няма да промени отношението към България.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР