Депутатът от ГЕРБ и член на Комисия по вътрешна сигурност

...
Депутатът от ГЕРБ и член на Комисия по вътрешна сигурност
Коментари Харесай

Маноил Манев към депутат от БСП: Превърнахте се в адвокати на Божков

Депутатът от ГЕРБ и член на Комисия по вътрешна сигурност и публичен ред Маноил Манев разяснява абсурда към задържането на висшите чиновници от ГДБОП.

"Това е тежък удър за проведената престъпност. Това ще е тежък удър и за институциите, само че вътрешните сили на институциите ги има ", съобщи той.

В предаването „ Референдум “ по Българска национална телевизия Манев бе безапелационен, че сходно следствие против висшите служители на реда лишава години.

Още при започване на диалога депутатът от ГЕРБ влезе в конфликт с сътрудника си от Българска социалистическа партия и репликира:

В президентството са непрофесионалните неща, свързани с корупцията, подмятна Манев.

И настоя да не се приказват общи приказки по тематиката.

"Вие съществено имате с разделянето на управляващите. Ролята на българския съд е роля, която ние нямаме право да обсъждаме ", разяснява Манев.

Двама от тримата арестувани висши антимафиоти от ГДБОП остават в ареста

Депутатът от ГЕРБ бе безапелационен, че в никакъв случай от Българска социалистическа партия не са разбрали, че Народното събрание не е арбитражен съд и не може да се раздават присъди.

"Защо, бе, сътрудници, се сърдите като кажем, че се превърнахте в юристи на Божков? ", разяснява още Манев.

Темата внезапно се обърна към избягалия в Дубай предприемач, откакто бе припомнено, че Българска социалистическа партия е настояла да се изслушат министър председателят, Менда Стояноваи и финансовия министър Владислав Горанов по изказванията на Васил Божков.

Председателят на антикорупционната комисия в Народното събрание и народен представител от Обединени патриоти Борис Ячев реагира, че не е имало по какъв начин да се допусне настояването на Българска социалистическа партия, с цел да се занимаваме със смс-и на "лицето Божков ", което се укрива в Дубай.

"Там имаше едно преразказване на приказка. Аз не бих могъл да припозная Али Баба, Шехерезада. Това, което е анонимно или което в графата клюка, не не се преглежда ", сподели сбито Борис Ячев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР