Депутатът от ГЕРБ и бивш министър на туризма Николина Ангелкова

...
Депутатът от ГЕРБ и бивш министър на туризма Николина Ангелкова
Коментари Харесай

Ангелкова пусна секси СНИМКА на рождения си ден

Депутатът от ГЕРБ и някогашен министър на туризма Николина Ангелкова блестна със секси фотография във Facebook на рождения си ден. На 30 ноември дамата навърши 41 години и по този мотив разгласява фотос, на който могат да завидят Синди Крауфорд и Кендъл Дженър.

Ангелкова благодари за пожеланията за празника си. " Благодаря на всички за прелестните пожелания за рождения ми ден! Приятели, направихте празника ми паметен. Желая Ви от сърце здраве, обич и благополучие! ", споделя тя с профила си в обществената мрежа.

Благодаря на всички за прелестните пожелания за рождения ми ден! Приятели, направихте празника ми паметен. Желая Ви от сърце здраве, обич и благополучие!

Posted by on
Наред с това обаче тя е качила фотография от поредна фотосесия, за която биха завидели доста надалеч по-млади дами. Самата Ангелкова е с блестящо алена рокля, а зад нея също толкоз червен декор. Както е известно, аленото се възприема като цвета на пристрастеността. В края на октомври тя пуснала в мрежата други сходни фотоси, на които театралничи. В средата на септември пък се появи на събитие с корекции по лицето, измежду които и най-много си проличава смяната на носа.

Eкcминиcтъркaтa, кoятo e извecтнa cъc cлaбocттa cи към нaй-cкъпитe мaрки тoaлeти, най-вероятно си е направила лифтинг на лицето и е запълнила бръчките си с хиалуронова киселина. Не е изключено някогашният министър на туризма да е поставила и малко ботокс за лукс.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР