Депутатът от ГЕРБ и бивш министър на спорта Красен Кралев

...
Депутатът от ГЕРБ и бивш министър на спорта Красен Кралев
Коментари Харесай

СПАЗАРЕНА ЛИ Е СДЕЛКАТА? Депутатът от ГЕРБ Красен Кралев: Българските интереси вече са изтъргувани от Харвардите. Тези хора ще се откажат от историята ни

Депутатът от ГЕРБ и някогашен министър на спорта Красен Кралев предвижда, че с новия кабинет отпред с Кирил Петков в най-скоро време София ще клекне пред Северна Македония и ще я пусне в Европейския съюз.

" По всичко наподобява, че българските ползи към този момент са изтъргувани от " Харвардите ".

Както написах преди няколко дни: " Не се учудвайте, когато тези хора създадат скоро " исторически компромис " със Северна Македония и се откажат от значима част от българската история ".

Очевидно договорката е спазарена и е в развой на осъществяване! С неспокойствие чакаме да забележим дали и по кое време ще имате храброст да го обявите обществено пред българските жители. Бог да пази България! ", написа Кралев в обществените мрежи.
свързани новини23888на 12.12.2021
Той приложи и корицата на македонското списание " Фокус ", което още преди две седмици е излязло със съглавието " Дали децата од Харвард ќе го европеизираат Балканот!? ".

Преди дни даже авторитетното издание Financial Times също написа, че Петков дава обещание да приключи възпрепятстването на кандидатурата на Северна Македония за присъединение към Европейски Съюз.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР