Депутатът от ГЕРБ и бивш министър на културата Вежди Рашидов

...
Депутатът от ГЕРБ и бивш министър на културата Вежди Рашидов
Коментари Харесай

Вежди Рашидов с разтърсваща изповед за кървавата и нелепа смърт на майка си

Депутатът от ГЕРБ и някогашен министър на културата Вежди Рашидов направи разтърсваща изповед пред Мон Дьо по Нова тв. Той описа по какъв начин брат му е излязъл да повози майка им, с цел да й покаже по какъв начин кара.

След няколко часа се прибрал в дома им, облян в кръв, дружно с полиция. Тогава Рашидов схванал, че брат му и майка му са претърпели тежка злополука. Майката на Рашидов умряла от тежките травми, които е получила при удара.

"Брат ми живя живота си с възприятие за виновност, че е умъртвил майка ни ", уточни той.

"Когато трябваше да си взема последно довиждане, аз я прегърнах, издърпаха ме и в ръцете ми останаха единствено цветята в ръцете ми. Оттогава остана ревността към цветята и не съм садил повече цветя в градината си ", описа Рашидов.

"Не съм държанка на целия свят, с цел да ме обичат всички. Раснах в фамилията на една горда и потвърдена жена. Аз не разделям хората на генезис - или е глупак, или не е глупак ", добави той.

Вежди Рашидов дефинира Георги Първанов като най-успешния президент от целия преход.

"Той намираше формулите на проблемите и в името на нацията се бореше. Генералите докараха страната до това, което е сега - безредица. Анархията ражда единствено динозаври ", безапелационен бе той.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР