Депутатът от ГЕРБ Георги Марков представи в парламента книгата си

...
Депутатът от ГЕРБ Георги Марков представи в парламента книгата си
Коментари Харесай

Георги Марков представи в парламента книгата си за Виктор Орбан

Депутатът от ГЕРБ Георги Марков показа в Народното събрание книгата си за унгарския министър председател Виктор Орбан. Книгата наблюдава политическата активност на Орбан от 1989-та година до в този момент и негови позиции по основни тематики, измежду които мигрантската рецесия.


Представянето в Народното събрание беше във връзка 30-тата годишнина от отварянето на границата на Унгария с Австрия. На него участваха ръководителят на Народното събрание, депутати от разнообразни политически сили и някогашни конституционни съдии.
Георги Марков - народен представител от ГЕРБ: Защо кръстих книжката " Феноменът Виктор Обран "? Защото смятам, че е феноменално да участваш в дисидентските години в антикомунистическото придвижване 88-ма - 89-та, и 30 години по-късно да си непрестанно избиран за депутат, тъкмо 8 пъти. И 4 пъти министър-председател, най-младият министър-председател на Унгария, 98-ма - 2002-ра, 8 години в съпротива, извънредно самообладание, и още веднъж идва на власт и 3 пъти го избират за министър-председател с по две трети.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР