Депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова публикува във Фейсбук фиш от

...
Депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова публикува във Фейсбук фиш от
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Корнелия, твой ред е! Покажи си фиша

Депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова разгласява във Facebook фиш от заплатата, която е получила като депутат през юли 2013 година.

Поводът за това е настояването на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова депутатските заплати да се понижат. Припомняме ви, че през вчерашния ден на конференция тя съобщи, че Българска социалистическа партия внася предложение депутатските заплати и тези на политическия хайлайф да се понижат с 543 лева По думите на Нинова това е нарастването, насъбрано през последните 2 години на този парламент, което се равнява на 18%.

„ От понеделник приканвам Корнелия Нинова, да покаже фиша си за заплата от последния месец, в който не върви на работа, а показва "визията ", написа във Facebook Атанасова.
„ Тъй като, персоналният образец е значим, а паметта изневерява, то е време да се върнем обратно, в 2013 - та.
Тогава възнаграждението на народен представител от Политическа партия ГЕРБ беше друго, поради същинския протест на ръководството "Орешарски " с мандатоносител Българска социалистическа партия, аферата "Костинброд " и задкулисието. И тогава Политическа партия ГЕРБ беше първа политическа мощ!
Заплатата на депутат през 2013 беше 2196 лв., а получавах - 489 лв.!
През 2013 година аз и сътрудниците ми от парламентарната група на Политическа партия ГЕРБ, умишлено се лишихме от към 70% от възнаграждението си, пътуването в командировки и използването на служебни коли, което не е реалност през днешния ден, нито за Нинова, нито за някой от парламентарната група на Българска социалистическа партия.
Вие, единствено от 18% ли сте подготвени да се лишите, макар че не ходите на работа? - чудноват “бойкот”!
Кога или къде тези, които не работят, получават еднообразно заплащане с тези, които работят? - При комунизма или в Парламента, когато там е Нинова? Само, че демокрацията Ви лиши комунизма, а Народното събрание не е Ниноваленд!
Ако бъркам, опровергайте ме - с обстоятелства и фиш!
Корнелия, твой ред е! “, написа Атанасова във Facebook.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР