Депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на

...
Депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Крайно време да се сложи точка на мантрата, че ГЕРБ и ДПС управляват заедно

Депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право, настоя в Сутрешния блок на Българска национална телевизия, че е извънредно време да се постави точка на мантрата, че ГЕРБ и Движение за права и свободи ръководят дружно.

"През всичките тези години, само ГЕРБ не е управлявало с Движение за права и свободи и тези оставки са факт и са поискани от министър-председателя. Никога не сме управлявали в името на един човек, нито някой подмолно ни е диктувал от Движение за права и свободи кой ще ни е министър и какви решение ще се взимат ", настоя тя.

"Хората, които опаковат Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Иван Гешев  Иван Гешев Иван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо обучение във, би трябвало да знаят какви са законните способи за избор в Изпълнителната власт и в самостоятелната Съдебна власт. Не разбирам за какво се лепят етикети, че някой желае от нещо да се избави. По-важното е какво следва за страната - тежка зима, разгръщане на пандемията, следва икономическа рецесия. Ще е ясно какво е решението на съдружния съвет, мандатът е на ГЕРБ и само той може да прави промени в кабинета ", безапелационна бе Атанасова.

Според Десислава Атанасова ГЕРБ очевидно имат проблеми в връзката с хората. Но и хората, не е сигурна тя, че желаят да чуят към този момент който и да е било.

Спас Гърневски: Защо не отиде Божков в Германия или Франция, в случай че е толкоз чист?

"Решение ще има идната седмица, когато стане ясно по какъв начин ще бъде предпазен българският интерес със средствата от Европа ", заключи депутатът от ГЕРБ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР