Депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на

...
Депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на
Коментари Харесай

Десислава Атанасова захапа президента: С Комисията може да обсъдят и конкретната застрашеност на Радева

Депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право, подсети, че Националната работа за защита (НСО) охранява и брачната половинка на президента Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на - Десислава Радева. Тя написа пост по тематиката във фейсбук.

"И така, като щял да се свика "Комисията ", може да обсъдят и съответната застрашеност на Радева.
ЗНСО
Чл. 22. (1) При съответна застрашеност на лицето в спокойно време по решение на комисията по член 23 се обезпечава защита на:
1. лицата по член 21, алинея 1 и 2;
2. национални представители;
3. членове на фамилиите на лицата по член 20, алинея 1;
4. други лица, свързани с националната сигурност, похищението по отношение на които би подронило, отслабило или основало усложнения на властта в Републиката ", разяснява Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право,.

Президентът Радев желае да се преразгледа защитата на Доган и Пеевски

Вчера президентът разгласи, че ще желае да се преразгледа защитата на Ахмед Доган и Делян Пеевски. Настоя, че решенията за защитата на НСО е на изпълнителната власт. От държавното управление обаче подсетиха наредбите в закона, като откроиха, че началникът на службата се избира и назначава единствено от президентът.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР