Депутатът от ГЕРБ Александър Ненков обяви пред журналисти в парламента,

...
Депутатът от ГЕРБ Александър Ненков обяви пред журналисти в парламента,
Коментари Харесай

Съпругата на Александър Ненков щяла да напусне "Булгартрансгаз"

Депутатът от ГЕРБ Александър Ненков разгласи пред публицисти в Народното събрание, че защото има чест и достолепие, брачната половинка му още през днешния ден щяла да напусне работата си в " Булгартрансгаз ".

" Жалко е, че висококвалифициран експерт ще падне в багра единствено тъй като ми е брачна половинка ", разяснява той, представен от организация " Фокус ".

За брачната половинка му се разбра от конференция на Българска социалистическа партия, на която от партията разобличиха роднинско-кумска връзка в " Булгартрансгаз ", защото неговият изпълнителен шеф Георги Гегов бил мъж на депутата от ГЕРБ Теодора Георгиева, а двамата дружно кумували на депутата от ръководещата партия Александър Ненков и брачната половинка му Пламена Ненкова.

Съпругата ми в никакъв случай не се е влияла от позицията ми. Винаги се е издигала в йерархията и се е доказвала в живота си сама, разгласи през днешния ден Александър Ненков. " С това се надявам да спрат спекулациите. Достатъчно дипломиран и кадърен човек е, с цел да може да се осъществя в някоя друга област ", уточни националният представител.

" Щом това ще бъде методът на говорене и " правенето на политика ", доста ще ми бъде забавно къде работят всички родственици на Българска социалистическа партия и с какво се занимават ", разяснява Александър Ненков. Той ги прикани да постъпят по същия метод.

" Всички, които се изказваха като морални стожери, да видят къде работят роднините им. Нищо персонално против тях, само че щом по този начин желаят, дано по този начин да бъде ", уточни Александър Ненков и добави, че в Българска социалистическа партия има няколко рода, които си предават властта от потомство на потомство.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР