Депутатът от ДПС Йордан Цонев изрази съжалението си, че много

...
Депутатът от ДПС Йордан Цонев изрази съжалението си, че много
Коментари Харесай

ДПС скочи на БСП: Не ни учете на егоизъм, искаме здрав разум

Депутатът от Движение за права и свободи Йордан Цонев изрази съжалението си, че доста му се желало да остане на полето на здравия разсъдък по време на дебатите , само че уви нямало да се случи. Изказването му бе по време на дебатите по второто четене на актуализацията на бюджета. Той упрекна левите в политически нарцисизъм.

Думите му бяха поради обвиняването в политически сговор сред Движение за права и свободи и ГЕРБ от страна на алените . Депутатът доста добре познавал левите, тъй като два пъти управлявал с тях и знаел какво социалистите приказват като съпротива и по какъв начин работят като ръководещи .
 Българска социалистическа партия упрекна властта, че с актуализация на бюджета се закриват лечебни заведения Обновена
Българска социалистическа партия упрекна властта, че с актуализация на бюджета се закриват лечебни заведения

Поне 150 000 нови безработни предвижда Йорданов

Българска социалистическа партия да не учи Движение за права и свободи на тези неща, имаме памет , скочи Цонев. Преди това стана ясно, че ГЕРБ са съгласни с Движение за права и свободи страната да разшири мярката 60/40 в поддръжка на бизнеса и за поеме осигуровките, които бизнесът би трябвало да заплаща . Стана ясно и че няма да вземаме заем от ВМФ, въпреки че текстът остава малка врата за сходен ход. В него са дава опция за взимане на заем от финансови институции.

Както установи социалистът Румен Гечев не е категорично маркирано, че няма да опрем до МВФ . Менда Стоянова успокои, че в случай че ще теглим заем, той ще е от Европейска инвестиционна банка и от Банката на Съвета на Европа.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР