Депутатът от ДПС, издател и крупен бизнесмен Делян Пеевски е

...
Депутатът от ДПС, издател и крупен бизнесмен Делян Пеевски е
Коментари Харесай

Делян Пеевски държи марката „КОЙ“ до 2025 г.

Депутатът от Движение за права и свободи, издател и огромен предприемач Делян Пеевски е притежател на марката „ КОЙ “. Това сподели инспекция на Фрог Нюз в Патентното ведомство. Марката е декларирана за регистрация още през 2015 година, от сдружение на майка му Ирена Кръстева, само че към този момент публично е част от капитала на корпулентния депутат.
През 2015 година в публичното пространство се появи новината, че майката на Делян Пеевски Ирена Кръстева е декларирала в Патентното ведомство предпочитание, посредством сдружението си „ Пресмаркет “ ЕООД, да записва като запазена марка „ КОЙ “. След информация, че не са платени нужните такси нещата утихнаха и повече за това не стана въпрос.

.

Проверка на Фрог Нюз откри, че освен въпросителното местоимение, с което най-често се свързва Делян Пеевски, е непокътнато като комерсиална марка, само че и към този момент е и персонална негова благосъстоятелност. Това се е случило преди година, когато „ Пресмаркет “ се влива в „ Телеграф Медиа “ ЕООД, което пък е еднолична благосъстоятелност на „ Интръст “ ЕАД. Компаниите са на един и същи адрес, а в комерсиалния указател ясно се вижда, че последното сдружение е владеене единствено и само на депутата от Движение за права и свободи.

Списъкът, който е извънредно дълъг, защо може да се употребява марката " КОЙ " може да видите ТУК. В него има в това число лента за отбелязване на страници в книга, приветствени картички, основаване на рекламни текстове, циркове, шоупродукции...

Ето извадки от Търговския указател, които ясно демонстрират кой е притежател на „ КОЙ “:

.

.

.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР