Депутатът от ДПС и втори в евролистата на движението Делян

...
Депутатът от ДПС и втори в евролистата на движението Делян
Коментари Харесай

Пеевски се включи на финала на кампанията на ДПС

Депутатът от Движение за права и свободи и втори в евролистата на придвижването Делян Пеевски се появи на предизборни събития във велинградските села Пашови и Света Петка

От известие на Младежко Движение за права и свободи - Велинград излиза наяве, че е била проведена благотворителна вечеря по случай свещения за мюсюлманите месец Рамазан

Сред гостите на трансформиралата се в традиция вечеря, бяха Камен Костадин от Централното оперативно бюро на Движение за права и свободи, депутатът Сергей Кичиков, регионалният ръководител на Движение за права и свободи Юмер Хамза, общинския водач на партията Исмаил Моллов, кметовете и общинските съветници от общината от Движението за права и свободи.

По-късно Пеевски посетил село Света Петка, където повече от час по “приятелски” разговарял с хората в дребното обитаемо място.

“Всички знаем, че бъдещето на една нация са младежите. Именно по тази причина, ние от Движение за права и свободи излизаме пред Вас на тези избори с листа от млади, сполучливи и потвърдили се хора. И знам, че вие ще ни подкрепите като в неделя гласувате с №20 в интегралната бюлетина, за Движението за права и свободи”, декларирал Пеевски съгласно пресцентъра на Младежкото Движение за права и свободи във Велинград.

Последната обществена изява на Пеевски е от април 2017 година, когато бе формирано 44-ото Народно заседание.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР