Депутатът от ДПС и крупен бизнесмен Делян Пеевски посъветва бащински

...
Депутатът от ДПС и крупен бизнесмен Делян Пеевски посъветва бащински
Коментари Харесай

Пеевски смъмри Борисов и Радев да не го намесват в търканията си

Депутатът от Движение за права и свободи и огромен предприемач Делян Пеевски посъветва бащински президента Румен Радев и премиера Бойко Борисов " да се схванат като огромни момчета " и " да не забъркват името " му в " търканията " посред им, поставяйки се " в услуга на хора като Иво Прокопиев ".

Позицията му е във връзка взаимните упреци сред Радев и Борисов за връзки с Пеевски. В сряда вечерта министър председателят сподели пред бТВ, че началникът на президентския кабинет Иво Христов преди време бил работил за телевизия на Пеевски, а в четвъртък президентът отвърна, че това не е правилно и запита непосредствено Борисов дали е имал и продължава да има общи бизнес ползи с Пеевски.

От думите и на Борисов, и на Радев, не се разбра какъв е казусът който и да е от тях да е обвързван с Пеевски (и ДПС), само че всеки от тях пламенно опроверга да има нещо общо с него. Борисов даже прикани Радев, в случай че има някакви разобличения против Пеевски, да ги даде на прокуратурата.

Задочният вербален конфликт дефинитивно замязя на анекдот след включването на самия Пеевски. Той употребява случая да подсети на шефовете на двете държавни институции, че който не е с него, значи е с издателя на " Икономедия " Иво Прокопиев, който ежедневно громи в личните си медии.

Поради фундаменталното значение на позицията на Делян Пеевски, я публикуваме без редакторска интервенция:

" Считам, че не е съществено министър председател и президент, от висотата на тяхната позиция, да ме употребяват в опит за разрешаване на съществуващите сред тях, или сред техните администрации, проблеми, както и да се упражняват върху името ми, изключително с сходна неприемлива за институциите, които съставляват, реторика.

Каквито и проблеми министър председателят и президентът да имат между тях, персонални или институционални, да ги вземат решение отсега нататък като огромни момчета, генерали, без да намесват един народен представител от опозицията, тъй като аз нямам никакво отношение към техните разногласия за самолети, танкове, търгове или всякакви комисии.

С тези си дейности и забъркването на името ми в техните търкания, министър председателят и президентът се слагат само в услуга на хора като Иво Прокопиев и олигархичните кръгове към него, чиито подмолни бизнес интерес аз разкривам през моите медии ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР