Депутатът от ДПС Делян Пеевски поиска извинение от президента Румен

...
Депутатът от ДПС Делян Пеевски поиска извинение от президента Румен
Коментари Харесай

Пеевски: Президентът ми дължи извинение

Депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски изиска опрощение от президента Румен Радев поради изявлението на президента, че министър председателят Бойко Борисов имат общи бизнес ползи.

"Ако считат, че аз съм нещо „ лошо”, да кажат за какво. Президентът Радев съобщи, че имам обвързаности с премиера и че той ми разпределял публични поръчки, да каже в този момент и кой му е дал такава информация. Защото това са неистини, популяризирани от медиите на една група олигарси с единствената цел да оказват напън върху премиера и институциите и да манипулират публичното мнение. Не ми се желае да имам вяра, че и президентът Радев е попаднал под въздействието на този кръг олигарси. Очевидно е обаче, че той заприказва точно с тяхната реторика. И това няма по какъв начин да не ме наскърбява, тъй като е неистина. А за лъжите се дължи опрощение ", споделя Пеевски в изявление за личния си вестник "Телеграф ".

Пеевски се оплаква, че непрекъснато е забъркан във подправени вести. Причината била, че "на олигарсите на Костов " им трябвало прикритие.

"Аз съм единствено на 37 години, а към този момент толкоз време тези хора се упражняват върху името ми. Когато те са забогатявали от бандитската приватизация на Костов, аз съм бил възпитаник. ", споделя още Делян Пеевски.

Той още веднъж се оплака, че бил жертва на клевети, обиди и клюки. "Несериозно е по какъв начин „ Капитал” на Прокопиев се самоопределя като „ независима” медия, евентуално с цел да отговори на условията за приемане на идващия финансов грант. Само читателите могат да дефинират една медия като справедлива или самостоятелна, а през днешния ден има прекомерно доста медии, изключително интернет уеб сайтове, които са непрекъснат източник на подправени вести. ", споделя Пеевски за безконечния си конкурент Иво Прокопиев.

.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР