Депутатът от ДПС Делян Пеевски е наел американската компания „Morgan

...
Депутатът от ДПС Делян Пеевски е наел американската компания „Morgan
Коментари Харесай

И Делян Пеевски нае американски адвокати да го защитават по закона Магнитски

Депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски е наел американската компания „ Morgan Lewis Consulting” да го пази по обвиняванията, отправени против него и основния прокурор Сотир Цацаров от мажоритарния притежател на банкрутиралата КТБ Цветан Василев.

Обвиненият от българското правораздаване в пране на пари и заграбване в изключително огромни размери Василев се обърна към американското правораздаване посредством вашингтонската юридическа компания JWI Inc. ( "Джеферсън Уотърман интернешънъл ") през август и изиска отбрана по Глобалния закон "Магнитски ". Консултантите на банкера, отпред с някогашен шеф от Централно разузнавателно управление на САЩ, ще опитат да потвърдят, че Пеевски и Цацаров са отговорни за нарушение на човешките му права.

В отговор Пеевски наема „ Morgan Lewis Consulting”, която е "една от най-реномираните интернационалните адвокатски адвокатски фирми с офиси в 30 страни и 2000 адвокати ", съгласно в. "Монитор ". Днес изданието разгласява изявление с адв. Нейтан Хохман, който ще пази Пеевски.

Той декларира, че Глобалният акт "Магнитски " "категорично не е основан, с цел да се намесва в законни, законно провеждани следствия в дадена страна, против лица, които са направили закононарушения в съответната страна ".

Според юриста потреблението му би могло да сътвори "опасен казус " за напън против правосъдните управляващи в дадена страна. Той споделя още: "очевидно е, че господин Василев се пробва да употребява Глобалния акт „ Магнитски “ по едно и също време като щит и като сабя ".

Хохман е безапелационен, че обвиняванията на Василев против Пеевски са "без каквото и да било съображение и няма да произведат нищо. Г-н Пеевски не е направил нищо от това, което господин Василев твърди ".
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР