Депутатът от ДПС Делян Пеевски дари 100 броя водонепроницаеми мембранни

...
Депутатът от ДПС Делян Пеевски дари 100 броя водонепроницаеми мембранни
Коментари Харесай

Пеевски дари предпазни облекла на МБАЛ-Пазарджик

Депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски подари 100 броя водонепроницаеми мембранни гащеризона с качулка за многократна приложимост, направени от двуслоен и трислоен материал с биокомпонентна мембрана, както и 500 защитни шлема на МБАЛ-Пазарджик. Това оповестиха от регионалната държавна болница в града.

Това са единствено част от защитните средства и инсталация, които националният представител ще подари на лечебното заведение.

Болницата получи и 69 защитни костюма със сребърно-йонна отбрана за многократна приложимост. Дарението на стойност 7038 лева е от шефа на пазарджишката компания "НИВЕЛ " ООД Никола Николов. Дихателен уред "Сименс " вид "Сервовентилатор " подари на Отделението по анестезиология и интензивно лекуване пък притежателят на компания "Дичи " Димитър Медаров. Респираторът ще бъде употребен при пациенти, които се нуждаят от механична вентилация.

По банковата сметка на болничното заведение на 3 април е получено едно парично подаяние от 1000 лева То е от Румен Димитров, който подарява заплатата си като общински консултант за битката с COVID-19.

COVID-19 продължава да се популяризира. Затова е значимо да се активизираме и всички дружно в съдействие да се оправим с това голямо предизвикателство. Продължава набирането на дарения и финансови средства за дарителската акция на МБАЛ-Пазарджик "Заедно в борбата с COVID-19”, споделиха от лечебното заведение.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР