Депутатът от Държавната дума и бивш прокурор на Крим Наталия

...
Депутатът от Държавната дума и бивш прокурор на Крим Наталия
Коментари Харесай

Бившият главен прокурор на Крим праща спецчастите в курорта

Депутатът от Държавната дума и някогашен прокурор на Крим Наталия Поклонская заплаши, че ще се върне в един от курортите на полуострова със специфичните елементи, с цел да възвърне реда. Това написа тя в канала си в обществената мрежа " Телеграм ".

Идеята се е появила, откакто Наталия Поклонская е посетила Феодосия - " перлата на Крим с разнородни атракции и неповторима природа ". " Но през днешния ден този град просто оцелява и би трябвало да понесе такова оскърбление като изхвърляне на отпадни води в морето, строителството на крайбрежната линия, сметищата ", оплака се Наталия Поклонская.

Тя е народен представител в Народното събрание от партията на президента Владимир Путин.

Поклонская добави, че обстановката в града се утежнява от дейностите на " добре прочут на целия Крим " строител " - експерт по измами, който, евентуално, има " лиценз " да продължава с измамите. " Депутатът беше засегнат от неговата цялост и недостижимост на правораздаването.

Тя даде обещание да съобщи предложенията си за възстановяване на инфраструктурата на Феодосия на губернатора на полуострова Сергей Аксенов.

В средата на юли Поклонска бе възмутена от всеобщото изнудване на туристи в курортното населено място Орехово. Тя се срещна с локалните управляващи и попита за какво плажуващите се таксуват 100 рубли за посещаване на плажа и още 200 рубли дневно за слагане на палатки там . В резултат на това депутатът принуди чиновниците да върнат събраните от тях пари на почиващите.

" Обещавам, че в свободното си време персонално ще посетя плажовете на Крим. А за ръководителите на крайбрежните региони и градове (...) предлагам почтено да отговорят на себе си: бихте ли почивали на тези плажове? " - заключи Наталия Поклонская.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР