Депутатът от БСП Валери Жаблянов обвини медиите в електронен терор

...
Депутатът от БСП Валери Жаблянов обвини медиите в електронен терор
Коментари Харесай

БСП обвини медиите в електронен терор - снимали депутати без маски

Депутатът от Българска социалистическа партия Валери Жаблянов упрекна медиите в " електронен гнет " над народните представители. Причината – снимали депутатите, които не носят маски в пленарната зала, а това ги дискредитирало и им нанасяло морални и други вреди.

Различни медии излъчиха репортажи за това, че депутати всеобщо не съблюдават задължението за носене на маски на закрито. В сряда Регионалната здравна ревизия сезира Народното събрание и изиска записи на народните представители без маски, с цел да им бъде наложена санкция от 300 лв..

Явно Жаблянов се е почувствал обиден, тъй като по време на пленарното съвещание в четвъртък той настоя управлението на Народното събрание да вземе " всички ограничения народните представители да бъдат защитени от сходни похищения ".

В отговор председателстващият Емил Христов от ГЕРБ акцентира, че депутатите би трябвало да дават образец и да носят маски.

Любопитното е, че преди няколко месеца, когато управлението на Народното събрание реши да ограничи придвижването на публицистите сякаш като защитна мярка против ковид, точно Българска социалистическа партия съществено разкритикува тези дейности и ги назова ограничение на свободата на словото.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР