Депутатът от БСП коментира в студиото на сутрешния блок на

...
Депутатът от БСП коментира в студиото на сутрешния блок на
Коментари Харесай

Драгомир Стойнев: ГЕРБ продължават да обезличават институциите

Депутатът от Българска социалистическа партия разяснява в студиото на утринния блок на бТВ вотът на съмнение към кабинета „ Борисов 3 “.

Припомняме ви, че тематиката на вота е корупцията в страната.

По думите на Стойнев вотът е сполучлив. „ Има към този момент предпазен темперамент този избор, тъй като към този момент в Народно събрание ще се приказва към този момент за корупцията “, съобщи той.

Социалистът удостовери, че Българска социалистическа партия се одобряват за движеща мощ за битка с корупцията.

„ За първи път в българския парламент се приказва за корупция, неприятното обаче е, че ГЕРБ не престават да обезличават институциите. Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила бе задължен да пристигна през вчерашния ден в Народното събрание “, изясни Стойнев.

По думите на левия народен представител Българска социалистическа партия е поредна. Така той отговори на водещия Антон Хекимян поради Председателството ли в този момент тъкмо бе импортиран вотът на съмнение. „ Казахме, че първо ще се одобри бюджетът на страната и по-късно ще е вотът на съмнение. Той няма нищо общо с Председателството ни. Важното е да си решим вътрешните проблеми, а не дали ще се изложим пред чужденците “.

"Държавата действа посредством корупция “, картегоричен е Драгомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 година в Триполи, Либия. Той е... към профила.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР