Депутатът от БСП коментира призива на ГЕРБ към опозицията да

...
Депутатът от БСП коментира призива на ГЕРБ към опозицията да
Коментари Харесай

Драгомир Стойнев скочи срещу ГЕРБ: Не мислят за нравите, обичаите и семейните ценности, те са чуждопоклонническа партия…


Депутатът от Българска социалистическа партия разяснява апела на ГЕРБ към опозицията да послуша Станишев за Истанбулската спогодба

„ Българска социалистическа партия избира да води спор, докато ГЕРБ слушат Брюксел и не зачитат фамилните полезности на българите ”.

Това съобщи за Агенция „ Фокус “ заместник-председателят на Парламентарната група на Българска социалистическа партия Драгомир Стойнев по отношение на апела на ГЕРБ към опозицията да послуша президента на ПЕС Сергей Станишев за Истанбулската спогодба.

Стойнев уточни, че на база на разискванията Българска социалистическа партия чува мнението на българския народ. Той дефинира изказванията на ГЕРБ като пиар акция и уточни, че хората към този момент познават тяхната същина.

„ ГЕРБ не мислят за нравите, обичаите и фамилните полезности – това, което е в България. Те са чуждопоклонническа партия “, добави Стойнев.

„ Хубаво е да има спор, само че той трябваше да се състои преди конвенцията да влезе в Народното събрание. Защо се бърза – тъй като има напън извън и ГЕРБ като едни послушни хора, които извършват това, което им се каже, избраха да внесат тази спогодба без спор. Когато стартират дебатите, те стартират да си трансформират мнението. Същото важи за тях и във връзка с служителите на реда “, сподели Стойнев.

loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР