Депутатът от БСП Георги Гьоков призова току що Емил Христов

...
Депутатът от БСП Георги Гьоков призова току що Емил Христов
Коментари Харесай

Страстите още бушуват в НС. Депутат от БСП призова Емил Христов да напусне мястото си или да даде думата на Нинова

Депутатът от Българска социалистическа партия Георги Гьоков прикани одеве Емил Христов да напусне мястото си на зам.-председател на Народното събрание или да даде опция на Корнелия Нинова да приказва от трибуната.

 „ Г-н ръководител, имало е случаи, когато след закриване на дебатите, сте давали думата за изявление на Цветан Цветанов, а в този момент застрашително не гледахте вляво, с цел да закриете дебатите, когато имаше вдигната ръка за изявление.

Г-н ръководител, или напуснете мястото, което заемате сега, или дайте думата на водача на най-голямата опозиционна партия. ”, съобщи Гьоков.

Данаил Кирилов от ГЕРБ обаче отвърна, че е гледал наляво, когато Емил Христов е закривал дебатите и е видял, че чак след закриването им, трима от Българска социалистическа партия вдигнали механично ръце.

Драгомир Стойнев пък посочи, че Кирилов трябвало да гледа надясно, където са Българска социалистическа партия, и призова всички залата да не вземат под внимание казаното от народния представител на ГЕРБ.

След бурните изказвания Емил Христов разгласи 15-дневна отмора, през която вероятно да се охладят пристрастеностите.

Разбра се още, че предлагането за разделно гласоподаване за новия вицепремиер на Халил Летифов бе отхвърлено след гласоподаване на депутатите.



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР