Депутатът от БСП Филип Попов направи пред novini.bg обзор на

...
Депутатът от БСП Филип Попов направи пред novini.bg обзор на
Коментари Харесай

Каква беше 2017 година за БСП и какви са й приоритетите за 2018 година

Депутатът от Българска социалистическа партия Филип Попов направи пред novini.bg преглед на отиваща си към този момент 2017 година и заяви какви ще са целите на левите през идващата 2018 година.

Попов оцени позитивно работата на Българска социалистическа партия като съпротива и подсети, че социалистите са поредни в своите дейности.
Той напомни, че левите са дали обещание, че ще сменят съществуващия модел на ръководство и това е стартирало точно с избирането на Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила за президент на Р България. „ Обещахме, че ще се борим и за свободата и постигнахме триумф с отстраняването на Димитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик.... към профила от председателския пост на Народното събрание “, разяснява Филип Попов.
Той съобщи, че Българска социалистическа партия извършва и декларираното на конгреса на партията – непрекъснато пази ползите на българските жители.
Социалистът разяснява и вотът на съмнение, който опозицията желае.
Припомняме ви, че тематиката за вота на съмнение ще бъде корупцията.
По думите му, освен Българска социалистическа партия, а и самите българи го желаят, тъй като живеят в беднотия и унижения от непрекъснато ширещата се корупция.
Във връзка с идното европредседателство на България, Попов е безапелационен, че би трябвало страната ни доста вярно да си изиграе картите.
А по отношение на това дали в действителност има късмет България да влезе в Шенген, депутатът съобщи: „ Надявам се. Темата би трябвало да е консенсусна за всички политически сили в България. Страната ни е изпълнила всички механически условия и само по политически аргументи към момента не е в Шенген “.
На въпрос дали Българска социалистическа партия е единна сега, социалистът бе безапелационен, че в столетницата всичко е наред. Той дефинира новините към водачът на левите - Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила, за подправени, а задачата им, по думите му, е да се отклони тематиката за значимите проблеми от обществото.
През 2018 година Българска социалистическа партия още веднъж ще продължи да бъде поредна в политиките, които води, даде обещание Филип Попов.

Цялото изявление с депутата от Българска социалистическа партия Филип Попов може да чуете ТУК по-късно.

По материала работиха Галя Георгиева и Десислава Станева
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР