Депутатът от БСП Елена Йончева стартира петиция с искане за

...
Депутатът от БСП Елена Йончева стартира петиция с искане за
Коментари Харесай

Елена Йончева стартира петиция с искане за независима експертиза на магистралите

Депутатът от Българска социалистическа партия Елена Йончева започва петиция с искане за самостоятелна експертиза на автомагистралите.
Призоваваме всеки български жител, който упорства за самостоятелна експертиза на българските автомагистрали, който смята, че има право да получи отговор на въпроса основава ли се заплаха за живота на жителите от некачественото им създаване, да подпише тази петиция, без боязън, прикани тя.

Фактът, че има толкоз огромен отпор за самостоятелна инспекция,
приказва за боязън от констатиране на нередности. Проверката не уронва престижа на българските строители. Независимата експертиза на качеството на българските автомагистрали оказва помощ на строителите, които са принудени да работят в конюнктура, в
която се установяват редица нередности по цялата верига на капиталовия развой, написа Елена Йончева.

В петицията се споделя: Във връзка с получени сигнали и публичното неодобрение от качеството на изпълненото строителство на обособени пътни сектори в страната желаеме Европейска комисия и ОЛАФ да създадат самостоятелна експертиза на сектори от автомагистралите „ Тракия “, „ Хемус “, „ Струма “ и „ Марица “, построени през последните 5 години със средства на Европейски Съюз. Целта на експертизата е да откри има ли в реалност пропуски в качеството на получения краен артикул (пътя).

На ТОЗИ АДРЕС можете да дадете своя глас в поддръжка на петицията.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР