Депутатът от БСП Драгомир Стойнев коментира в студиото на сутрешния

...
Депутатът от БСП Драгомир Стойнев коментира в студиото на сутрешния
Коментари Харесай

Драгомир Стойнев: Бойко Борисов бе длъжен да дойде вчера в парламента

Депутатът от Българска социалистическа партия Драгомир Стойнев разяснява в студиото на утринния блок на bTV вотът на съмнение към кабинета „ Борисов 3 “. Припомняме ви, че тематиката на вота е корупцията в страната. По думите на Стойнев вотът е сполучлив.

„ Има към този момент предпазен темперамент този избор, тъй като към този момент в Народно събрание ще се приказва към този момент за корупцията “, съобщи той. Социалистът удостовери, че Българска социалистическа партия се одобряват за движеща мощ за битка с корупцията. „ За първи път в българския парламент се приказва за корупция, неприятното обаче е, че ГЕРБ не престават да обезличават институциите. Бойко Борисов бе задължен да пристигна през вчерашния ден в Народното събрание “, изясни Стойнев. По думите на левия народен представител Българска социалистическа партия е поредна.

Така той отговори на водещия Антон Хекимян поради Председателството ли в този момент тъкмо бе импортиран вотът на съмнение. „ Казахме, че първо ще се одобри бюджетът на страната и по-късно ще е вотът на съмнение.

Той няма нищо общо с Председателството ни. Важното е да си решим вътрешните проблеми, а не дали ще се изложим пред чужденците “. " Държавата действа посредством корупция “, безапелационен е Драгомир Стойнев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР