Депутатът от БСП Борислав Гуцанов предлага София да участва активно

...
Депутатът от БСП Борислав Гуцанов предлага София да участва активно
Коментари Харесай

Гуцанов сензационно: Да поканим в София Путин и Зеленски

Депутатът от Българска социалистическа партия Борислав Гуцанов предлага София да взе участие интензивно в договарянията за мир сред Русия и Украйна и загатна от трибуната на Народно събрание, че у нас може да се състои среща на върха сред президентите Владимир Путин и Володимир Зеленски. " Можем да изправим счупеното ", упорит е Гуцанов.





" Наши муниции ще убиват хора " - по този начин аленият национален фаворит се разгласи срещу даването на военно-техническа помощ за Киев. И прикани да не се дават оръжия и муниции, тъй като това би вкарало България " в други спорове ", без да посочи какви. Въпреки това, социалистът няколко пъти повтори, че това не значело оттегляне от участието на страната в НАТО.

Гуцанов спусна следващата московска опорка, че войната в Украйна не била война сред Москва и Киев, а сред Великите сили за битка за международно владичество.

Червеният законотворец си навлече имитация от водача на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, който му подсети, че решението за участието в Европейски Съюз и НАТО се дължи на държавническа мъдрост, проявена през годините на прехода.
ТЕМА преди 14 минути 322 преди 2 часа 473 преди 2 часа 1017
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР