Депутатът от БСП Анелия Клисарова е утвърдена за кандидат-кмет на

...
Депутатът от БСП Анелия Клисарова е утвърдена за кандидат-кмет на
Коментари Харесай

БСП издигна бивш министър на Орешарски кмет на Варна

Депутатът от Българска социалистическа партия Анелия Клисарова е одобрена за кандидат-кмет на Българска социалистическа партия във Варна. Това взеха решение участниците в днешния пленум на столетницата.
По предложение на управлението Клисарова ще води и алената листа за общински съветници във Варна, а Борислав Гоцанов отпада от нея. Това е провокирало плевел спор измежду алените на пленума.
Варна бе проблематична област на алените. През юли политическото ръковдоство, отпред с Конрелия Нинова сне доверието си от Гоцанов, само че в понеделник структурата във Варна отхвърли да подложи оставката му на гласоподаване.
Анелия Клисарова е народен представител в 42-то и в 44-то национално заседание. Тя е професор по медицина. През 2001 година приключва магистратура по здравен мениджмънт. Специализира в София, Мюнхен, Ерланген, Базел, Берн и Аарау.
Първата ѝ докторска дисертация от 1994 година, а втората от 2003 година Тя е сегашен народен представител от Българска социалистическа партия и някогашен министър на образованието в кабинета " Орешарски ".
Вчера водачът на партия " Възраждане " Костадин Костадинов разгласи в обществената мрежа Фейсбук, че социалистите считат да поддържат неговата кандидатура за градоначалник на морската ни столица.
Националният съвет на партията обаче е отхвърлил решението на структурата в морския град да бъде подсилен Костадинов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР