Депутатът от Атака Станислав Станилов е готов да отиде и

...
Депутатът от Атака Станислав Станилов е готов да отиде и
Коментари Харесай

Решетников бил най-големият българофил в Русия

Депутатът от " Атака " Станислав Станилов е подготвен да отиде и да свидетелства по следствието " Русофили " и чака това да стане. Той, като народен представител, няма потребност да смъква имунитета си. Станилов приказва пред Българска национална телевизия, разяснявайки шпионския скандал, по който към този момент има един упрекнат - Николай Малинов, ръководител на придвижването " Русофили ", и двама руснаците са със възбрана на влизат в страната - Решетников и Малофеев.

Станилов обвърза изрично разкритията и следствието с провеждането на локалните избори в страната на 27 октомври. Ако следствието беше оповестено отвън предизборното време съгласно Станилов това би било една огромна нечиста сделка. " Какъв съветски шпионаж може да има. За какво ги упрекваме, да вземем за пример Малофеев - в това, че е богат ", попита реторично Станислав Станилов и добави: " Защо не извадят какъв брой западни фондации наливат пари в просвета, в изложения и концерти? " В най-лошия случай за активността им това може да се дефинира като търговия с въздействие, по думите на Станилов, съгласно който обаче обвиняванията са несъстоятелни. Депутатът съобщи, че геополитическата ориентировка на страната се смяна съгласно волята на народа, останалото би било по принудителен метод - нещо, което не проличава по никакъв метод по обвиняванията.

Станилов изясни и другарството си с Леонид Решетников, което датира от 70-те години на предишния век, когато двамата са учили дружно в Русия. Всеки път Станилов, когато посещава Русия, се свързва с Решетников, персонално и по другарска линия. " Ако той е разузнавач, по какъв начин по този начин свободно се разхожда в България ", попита още веднъж Станилов и съобщи, че има доста легенди и се вършат непрестанно спекулации, да вземем за пример че Решетников се е срещал с Доган, а той е ходил да се подъл в Девин. Решетников е най-големият българофил в Русия, само че сега е един пенсиониран военачалник отсече Станислав Станилов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР