Депутатът Настимир Ананиев заплаши със съд всеки, който уронва репутацията

...
Депутатът Настимир Ананиев заплаши със съд всеки, който уронва репутацията
Коментари Харесай

Настимир Ананиев ще съди Слави Трифонов и всеки, който го клевети

Депутатът Настимир Ананиев заплаши със съд всеки, който уронва репутацията и положителното му име. Повод стана абсурда с криптобанката Nexo, против която тече огромно следствие.  

„ Във връзка с тиражираното мое име по отношение на последните събития желая да заявя, че съм се съветвал с юрист. Ще подхваща съответни правосъдни дейности против всяко едно лице, което уронва моята известност и положително име и ме замесва в кавги, които не съществуват ”, съобщи той пред публицисти.

„ Относно Антони Тренчев, били сме дружно народни представители в 43-ото Народно събрание, познавам го от там, както го познават Тома Биков, Даниел Митов и Петър Николов, които са от ГЕРБ. Имали сме желание за взаимни планове, които обаче не се реализираха, тъй като не стигна нито на него, нито на мен времето. В момента не съм в съдружничество с Тренчев, нито съм в управителни органи на каквито и да е сдружения ”, акцентира Ананиев.

По думите му ГЕРБ очевидно били новият проверяващ орган на прокуратурата.

„ Няма проблем, дано да проверяват, ние нямаме какво да крием. Въпросът е, когато се проверява, да се проверява всичко, а не изборно ”, разяснява депутатът от Политическа партия.

„ Може да се ревизират всичките ми заявления, които съм пуснал в КПКОНПИ. Тези неща са обществени и са декларирани, за разлика, да вземем за пример, от Слави Трифонов, който в никакъв случай не е подавал такава декларация. Всичко, което излиза сега, е обществена информация, тя се знае от години, не е нещо ново ”, Настимир Ананиев.

Той съобщи, че ще заведе дело против Слави Трифонов „ поради лъжите, които се изрекоха – против него и против гласа, който му подсказва зад камера ”.

„ Когато решиш да уронваш престижа на някой, би трябвало да поемеш отговорност ”, заключи Ананиев. 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР