Депутатът на украинския парламент Алексей Гончаренко каза, че най-вероятно от

...
Депутатът на украинския парламент Алексей Гончаренко каза, че най-вероятно от
Коментари Харесай

Ето кога спират полетите до Украйна

Депутатът на украинския парламент Алексей Гончаренко сподели, че най-вероятно от 17:00 московско време на 14 февруари въздушното придвижване над Украйна ще бъде затворено. „ Най-вероятно от на следващия ден, от 16:00 киевско време въздушният трафик в Украйна ще бъде спрян “, написа Гончаренко своята Telegram – канал. Той съставлява партия „ Европейска взаимност “ в Радата.

„ Една от най-големите английски застрахователни компании към този момент изпрати вести, че от понеделник, от 14:00 лондонско време, застраховката на цивилен самолети във въздушното пространство на Украйна се приключва “, добави Хончаренко.

Холандската самолетна компания KLM спря полетите до Украйна на 125 февруари, а също по този начин и всички полети във въздушното пространство над Украйна. Украинската самолетна компания SkyUP заяви в неделя, че нейният полет от Фуншал, Португалия, е бил заставен да кацне в Кишинев вместо в Киев в събота, защото ирландската компания, която е притежател на самолета, разгласи възбрана за влизане в авиационното пространство на Украйна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР