Депутатът Делян Пеевски от ДПС да бъде избран за член

...
Депутатът Делян Пеевски от ДПС да бъде избран за член
Коментари Харесай

Предлагат Делян Пеевски за член на Комисията по конституционни въпроси

Депутатът Делян Пеевски от Движение за права и свободи да бъде определен за член на Комисията по конституционни въпроси в Народното събрание, планува проекторешение. То е импортирано през днешния ден от ръководителя на ПГ на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ в деловодството на Народното събрание. Предложението е оповестено на уеб страницата на институцията.

Предлага се от състава на Комисията по правни въпроси да бъде освободен Гюнер Ахмед от Движение за права и свободи и неговото място да заеме сътрудника му Делян Пеевски.

По-рано през днешния ден Народното събрание избра новия постоянен кабинет с министър председател Николай Денков и вицепремиер Мария Габриел. Двама депутати от Движение за права и свободи - ръководителят на Движението Мустафа Карадайъ и Делян Пеевски, поддържаха държавното управление. Останалите депутати от Движение за права и свободи не са взели участие в гласуването на кабинета „ Денков-Габриел “, демонстрира разпечатка от вота, публикувана от пресцентъра на Народното събрание. 

Попитан за какво с Пеевски са дали своят вот „ за “, Мустафа Карадайъ напомни, че Движение за права и свободи смята, че 49-ото Народно заседание има значима задача да направи правосъдна промяна. „ Съдебната промяна не може да се случи без промени в Конституцията, а тези промени без Движение за права и свободи няма по какъв начин да се случат “, акцентира той пред публицисти в Народното събрание.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР