Депутатът Антоанета Цонева от Демократична България коментира връчването на третия

...
Депутатът Антоанета Цонева от Демократична България коментира връчването на третия
Коментари Харесай

Антоанета Цонева, ДБ: Не сме изненадани, че мандатът отива в БСП

Депутатът Антоанета Цонева от " Демократична България " разяснява връчването на третия мандат на Българска социалистическа партия. Президентът Румен Радев ще направи това публично на следващия ден.

" Не сме сюрпризирани. Мандатът щеше да отиде с доста огромна степен на възможност в една от двете партии. Ние оставаме в режим на разговор с обединенията, с които бяхме в коалиция досега. Убедена съм, че страната има потребност от държавно управление.

Как ще подходят от Българска социалистическа партия, следва да забележим. Ние имаме своите идеологически разлики. Третият мандат е спешен. Голямата отговорност за основаването на структура за нов кабинет е в Българска социалистическа партия. Те ще би трябвало да препотвърдят своите поръчки, че ще бъде излъчен министър председател от най-голямата политическа мощ " Продължаваме промяната ".

Разговори ще има във всички случаи. Ние не сме спестявали в границите на нашите диалози и разликите си. Не е подходящо сега за задълбаваме за разграничителните линии ", съобщи Цонева в ефира на Нова тв.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР