Депутатът Ангел Джамбазки посред европейския парламент се изяви като нацист

...
Депутатът Ангел Джамбазки посред европейския парламент се изяви като нацист
Коментари Харесай

Божидар Чеков: Европейските медии тръбят за нациския поздрав на Джамбазки, в България се мълчи

Депутатът Ангел Джамбазки измежду европейския парламент се изяви като нацист с поздрава на хитлеристите и неговата изява залива медиите на континента. В България нищо никой не загатва

Нито по малкия екран, нито вестниците, радиото, дори и уеб страниците - цялостно безмълвие. Правителство, парламент, президент - оглушахте ли бе?

Толкова ли е мъчно за българското общество, да се изправи някой и да каже най-малко, че тази изява е СРАМНА? Как е допустимо сходна персона да съставлява през днешния ден страната избавила евреите си по времето на Хитлеризма?

Оставете бюджета, сметачните машини, описите с компромати най-малко за момент и се замислете! Милиардите за възобновяване, които България се надява да получи, от къде ще бъдат взети? От джоба на европейските данъкоплатци. Същите тези хора с право ще се запитат - страната на Джамбазки ли да подкрепяме за възобновяване и на какво? За възобновяване на Нацизма може би?!

Европарламентът е най-голямата европейска естрада. Ехото от изявленията на депутатите се популяризира на десетки езици. Видеото от изявата на българският народен представител се върти по осведомителните канали в Европа. Мълчанието или самоцензурата на средствата за всеобща информация практикувана в България по отношение на случая "Джамбазки ", няма да изтрият петното което "нашият " представител лепна върху лицето на страната ни.

Същият въпрос визира договарящите с Македония историци сякаш патриотично настроени. Не си ли дават сметка те, че като мълчат по отношение на безразсъдността на Джамбазки, те го оставят да налива вода в мелницата на македонистите и българомразците от Скопие, които упорстват България да бъде съдена за изтребването на техните евреи?!

Божидар Чеков
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР