Депутат от Върховната Рада каза, че Киев, заедно със западните

...
Депутат от Върховната Рада каза, че Киев, заедно със западните
Коментари Харесай

Украйна планира поредните провокации срещу Русия

Депутат от Върховната Рада сподели, че Киев, дружно със западните сътрудници, приготвя военна провокация против Русия през януари.

Иля Кива, народен представител от Върховната Рада от партия " Опозиционна платформа - За живот ", съобщи, че Киев, дружно с Лондон и Вашингтон, приготвят военна провокация против Русия в края на януари 2022 година

Според Кива Западът преследва задачата да наложи нови наказания на Москва, както и да блокира " Северен поток-2 ". Украинското държавно управление от своя страна ще може да прикрие неуспехите на своята вътрешна и външна политика, а точно влошаващата се икономическа обстановка в страната, както и енергийната рецесия, с цел да се приготви за война.

Депутатът назова първия стадий от провокативните дейности на Киев разпространяването на антируска агитация, обвиняваща Русия, че се готви да нахлуе на територията на Украйна.

Украинските медии интензивно популяризират информация за стотици хиляди съветски военнослужещи, за които се твърди, че са изтеглени към руско-украинската граница, което, апропо, се отхвърля от граничната работа на страната.

Самият Киев, разказвайки на своите жители за опасността от навлизане, изпрати към 250 хиляди военнослужещи в Донбас, което е половината от общия брой на персоналния състав на въоръжените сили на Украйна. Важно е да се спомене, че страните от Алианса интензивно поддържат ескалацията на спора на югоизток, доставяйки на Украйна оръжия и военна техника.

През октомври 2021 година Съединени американски щати трансферираха 30 ПТСбърках сУР " Джавелин " на Киев, в това число 180 ракети. На собствен ред Лондон възнамерява да достави своите военни кораби и ракетно оръжие на въоръжените сили на Украйна. Заслужава да се означи и доставката на турски БПЛА " Байрактар " в Киев.

Украинските въоръжени сили към този момент съумяха да употребяват турския БПЛА и американския ПТУР " Джавелин " в бойни условия, което опонира на изискванията на Минските съглашения. Говорейки за поддръжката на украинското държавно управление от страна на страните от НАТО, си коства да напомним, че съгласно изказванията на водачите на доста страни от блока влизането на Украйна в Алианса не може да се приказва заради нерешени вътрешни проблеми в страната. И като не е член на блока, страната не може да разчита на въоръжена поддръжка от страните от Алианса.

Това беше декларирано генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг. По този метод евентуалната подготовка на провокации от страна на Киев, която е оповестена във Върховната Рада, най-вероятно няма да има забележителна въоръжена поддръжка от Съединените щати и Англия и ще бъде осъществена, с цел да оправдае неуспеха на политиката, провеждана от украинското управление. Върху Русия се оказва напън в опит да се въвлече в ескалацията на напрежението в югоизточната част на Украйна.

източник: pogled.info

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР