Депутат от торите каза, че атаките на Reform UK срещу

...
Депутат от торите каза, че атаките на Reform UK срещу
Коментари Харесай

Депутатът от торите Дани Крюгер чу на изтекла лента да казва, че атаките на Reform UK срещу торите са правилни

Депутат от торите сподели, че офанзивите на Reform UK против Консервативната партия са верни, в неоправдателен изминал запис.

Дани Крюгер сподели, че Reform UK, която беше учредена от Найджъл Фараж като някогашна Партия за Брекзит, е „ в множеството случаи основателна “ в рецензиите си към торите. Лидерът на реформаторите в Обединеното кралство Ричард Тайс съобщи, че желае да изгони партията на Риши Сунак на идващите избори и да „ накаже торите за разбиването на Англия “.

Г-н Крюгер, който е съпредседател на дясната секта на Новите консерватори дружно с Мириам Кейтс, сподели на среща на членове на локалната партия в Солсбъри предходната седмица, че е „ доста, доста обезпокоен “ за Reform UK възходяща поддръжка. Според скорошно изследване на YouGov партията е на път да получи 16% от гласовете, като торите са с 21%, а лейбъристите с 40%.

Депутатът на торите от Devizes, чиято майка е арбитър от Bake Off Прю Лийт сподели, че Reform UK е " разрушителна мощ ", която " безусловно убива " неговата па...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР