Депутат от регионалния парламент на Свердловска област реши да уреди

...
Депутат от регионалния парламент на Свердловска област реши да уреди
Коментари Харесай

Руски депутат реши да уреди спор във Facebook с дуел

Депутат от районния парламент на Свердловска област реши да уреди спор във Фейсбук по много демодиран метод - като го провокира на двубой, оповестява „ Рашъ тудей “. Но предизвикването се трансформира в същински фарс , когато на мястото на законодателя се появи Олимпийски първенец по бокс.
 
Депутатът Андрей Гориславцев и локалният PR експерт Ярослав Ширшоков влезнали в остри словесни конфликти в коментарната секция под пост в обществената мрежа, касаещ черква в съветския град Екатеринбург. Ширшоков подразнил депутата с въпроса дали бездомните хора, които просят към храма, са част от църковната общественост? Депутатът се подразнил и скоро спорът прераснал в обиди на личностна основа, които приключили с покана за двубой.
 
Двамата съперници се разбрали да се срещнат пред прочут спектакъл в Екатеринбург , само че когато PR специалистът се появил в уречения час вместо депутата, заварил златния Олимпийски първенец по бокс Егор Мехонцев . Атлетът обяснил, че Гориславцев имал неотложни задания и бил изпратен да го замести.
 
В последна сметка двамата решили да не не престават с дуела, а локални медии се запитаха от какво се е уплашил депутата, който е боен деец и даже се е занимавал с бокс за дилетанти.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР