Депутат от ПП разпростанява фалшиви новини за жестокия садизъм над

...
Депутат от ПП разпростанява фалшиви новини за жестокия садизъм над
Коментари Харесай

Ето и изродите сред депутатите от ПП и Гъзраждане

Депутат от Политическа партия разпростанява подправени вести за жестокия садизъм над момичето от Стара Загора с политическа полза.

Атанас Михнев написа в своя профил във Facebook, че водачът на ГЕРБ Бойко Борисов се познава с насилника Георги Николаев.

В опита си да хастари фейка със фотоси, депутатът от Политическа партия пуска фотография на насилника Николаев, а на друга Борисов с Радослав Георгиев, който е от ГЕРБ – младежи в града и няма нищо общо със случая.

„ Има доктрина, съгласно която през шест другарски връзки всеки може да стигне до президента на Съединени американски щати. Връзката сред бияча-охранител от Стара Загора и Бойко Борисов е много по-пряка “, написа във Facebook профила си Атанас Михнев – народен представител от Политическа партия.

Той ползва фотоси на Георги Николаев с различен мъж, като прави подстрекателство, че той е човек на Борисов.

„ Каквито ни политиците, такива ни и хората. Пак за тях гласувайте “, продължава кафявата политическа акция против съдружния си сътрудник депутатът от Политическа партия Михнев.

В калната акция се включиха и Цончо Ганев от Възраждане и Димитър Стоянов от Бърд/Бивол.

Този безспорен фалшив е последван като образец и от други последователи на Политическа партия, както и от правилни почитатели на Възраждане, които леят мръсотия и употребяват този безсъвестен акт, с цел да натрупат политически дивиденти.









Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР