Депутат от ГЕРБ изрази мнение какво ще последва у нас,

...
Депутат от ГЕРБ изрази мнение какво ще последва у нас,
Коментари Харесай

Жечо Станков, ГЕРБ: Ако нямахме забрана, да сме внесли вече 100 пъти вот на недоверие

Депутат от ГЕРБ изрази мнение какво ще последва у нас, откакто Русия спря доставките на газ.

Диверсификацията идва посредством инфраструктурата. Българските жители ще се постанова да заплащат сред 40-60% по-скъпи артикули и услуги, свързани с газа. Това съобщи някогашният зам.-енергиен министър и сегашен народен представител от ГЕРБ Жечо Станков пред Българска национална телевизия.

По думите му постоянно може да се откаже, от който и да било снабдител на газ. Благодарение на вложенията, които се вършат Булгартрансгаз закупи 20% от газовия терминал в Александруполис, уточни Станков.

Той увери, че българските ползи са предпазени за прекъсването на газа. Когато решаваш да се правиш на мъж, а нямаш други възможности, поставяш България на колене, отсече Жечо Станков и добави, че по градежа на газопровода с Гърция е нямало и ден забавяне, докато ГЕРБ са управлявали страната.

Ако депутатите от ГЕРБ нямали възбрана от водача си и някогашен министър председател Бойко Борисов, до момента 100 пъти щели да са внесли избор на съмнение в региона на енергетиката. ГЕРБ не го вършат, с цел да не доведат до още по-голяма рецесия страната, написа novini.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР