Депутат от БСП поиска премиерът Бойко Борисов да дойде в

...
Депутат от БСП поиска премиерът Бойко Борисов да дойде в
Коментари Харесай

БСП не разбрали защо Валери Симеонов е подал оставка

Депутат от Българска социалистическа партия изиска министър председателят Бойко Борисов да пристигна в Народното събрание. Това стана при започване на дебатите за попълване състава на Министерския съвет след оставката на вицепремиера Валери Симеонов .

Не разбрахме защо е оставката на Валери Симеонов , уточни социалистът Валери Жаблянов.

 Патриот зове да дадем късмет на шефката на кабинета на Симеонов
Патриот зове да дадем късмет на шефката на кабинета на Симеонов

Патриотите дефинират какъв да е новият началник на ДАБЧ

Червените не одобряват заместител на премиера да показа измененията в кабинета. А държанието на Борисов е пренебрежение към Конституцията, добави Жаблянов .

 Симеонов желае шефката на кабинета му да го замести
Симеонов желае шефката на кабинета му да го замести

Марияна Николова е шеф на кабинета на вицепремиера Валери Симеонов

По време на дебата за промени в Министерския съвет вицепремиерът Красимир Каракачанов показа Мариана Николова пред депутатите. Недопустимо е дребния съдружен сътрудник да показва измененията в огромния кабинет, отново се включи Иван Иванов, който изиска министър председателят Бойко Борисов да пристигна в Народното събрание или най-малко ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов да показа Николова.

Социалистът Драгомир Стойнев я предизвести, че стартира с провал . От властта би трябвало да си тръгне цялото държавно управление, счита аленият народен представител.

Управляващата коалиция е най-нестабилната, която е управлявала досега , съгласно Стойнев. Смяната на обособени персони не значи смяна и на политиките. Симеонов си отива, само че и остава , предизвести той.

На негово място идва следващият сурогат , безапелационен е Стойнев. Мнозинството не се занимава с същинските проблеми на хората, добави аленият народен представител. За обществото Симеонов и кабинетът от дълго време са отвън властта.

Заместник-председателят на Народното събрание Емил Христов небрежно закри дебатите . Това ядоса депутатите от левицата. Корнелия Нинова излезе и го предизвести: " Мислете си за господин Главчев ".

Припомняме, че откакто бе отказал изказване на левицата, Главчев подаде оставка като първи ръководител на 44-то национално заседание и мястото му бе заето от сегашния ръководител Цвета Караянчева.

Христов се извини на соцлидера Нинова, че не я забелязал . Не зная какво ми се случило, че плашите, включи се и Димитър Главчев в диалога в пленарна зала.

След това стартира поименна инспекция на кворума по искане на депутата Данаил Кирилов от ГЕРБ.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР