Депутат от БСП Елена Йончева категорично отхвърли обвиненията на Делян

...
Депутат от БСП Елена Йончева категорично отхвърли обвиненията на Делян
Коментари Харесай

Йончева категорично отхвърли обвиненията на Добрев

Депутат от Българска социалистическа партия Елена Йончева изрично отхвърли обвиняванията на Делян Добрев, че обвързвана с нея компания е част от отчетите за източване на КТБ. " Не, аз нямам никакви връзки с КТБ, това не е правилно ", сподели тя пред Българска национална телевизия във връзка информацията, изнесена по-рано през днешния ден от Делян Добрев пред бТВ.

" Аз съм имала сметка в КТБ, само че не съм взела участие в никакви схеми. Имала съм компания и съучастник, и с нея съм правила своята активност като публицист. Ако има нещо неправилно в моята активност, нелегално, аморално, аз приканвам съответните хора, които се пробват по този метод да хвърлят тиня, да алармират прокуратурата или в Комисията за спор на ползи. Аз нито съм употребила публични и държавни запаси, нито съм употребила европейски средства. Не разбирам тази реакция на Делян Добрев. Той би трябвало да отговори на съответни въпроси, които му зададох. Той не дава отговор на тях. Ние внесохме сигнал в прокуратурата. Аз нямам нищо срещу господин Добрев, имам нещо срещу схемата, която е направена в Хасково. Нямам никакво отношение към този човек, персонално ", сподели Йончева.

Според нея Делян Добрев се пробва по всевъзможен метод да я нападна. " Първо стартира с това, че ще ме даде на съд, защото всичко, което изнесохме по " Кумгейт ", едно не е правилно. След това по " Кумгейт 2 ", за финансовите обвързаности, сподели, че също ще ме даде на съд. След това изясни, че съм сътрудник на българското и на непознатото разузнаване. Сега излиза с обществена информация от комерсиалния указател за моята активност като публицист ", сподели още Йончева.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР