Депресиран и самотен рибок, изял всеки един свой приятел, споделял

...
Депресиран и самотен рибок, изял всеки един свой приятел, споделял
Коментари Харесай

Депресирана рибка отпразнува 16-и рожден ден с торта и свещи

Депресиран и уединен рибок, изял всеки един собствен другар, споделял аквариума му, е отпразнувал 16-ия си рожден ден с торта от сьомга и свещи, написа в. " Дейли остарял ", предава Българска телеграфна агенция.

Груперът Мико, който населява аквариума " Линанмаки Сий Лайф " в Хелзинки, Финландия, се депресирал от неналичието на гости поради коронавирусната пандемия. Рибокът страда и от самотност, за която самичък си е отговорен, защото има навика да гълтам всяка друга риба, препоръчана му за компания. Най-скорошният му приятел - отровна алена лъвска риба, също попаднал в устата на своя " наемодател ".

Заради депресивните си епизоди ядосаният на тип Мико постоянно слага гледачите си в ситуацията да се чудят по какъв начин да го развличат.

Кратък миг на благополучие за самотника-канибал се оказало празненството по случай 16-ия му рожден ден. Кадри от купона, запечатани във видео, демонстрират по какъв начин Мико се спотайва на дъното на аквариума си, до момента в който гледачите му сервират тортата от сьомга. Очевидно притеглен от светлината на празничните свещи, рожденикът излиза от прикритието си, с цел да инспектира поднесеното му лакомство, и очевидно удовлетворен, му " вижда сметката ".



" След случая с лъвската риба Мико още веднъж е уединен. Депресията му се ускорява от неналичието на гости поради коронавирусната пандемия. Когато в близост има хора, той очевидно се оживява, става по-активен и плува в близост. Когато се наложи да затворим напролет, Мико стана равнодушен ", споделя говорителка на аквариума.

За да поддържат духа на групера и да му вършат компания, гледачите му и други хора от личния състав почнали да закусват или да пият кафето си покрай аквариума. Мико също така постоянно бива четкан с мека четка, с цел да се подтиква интензивността му. Когато нямат опция да бъдат към него, човешките другари на рибока му пускат телевизия.



Мико населява аквариума в Хелзинки от 2007 година, когато е дарен от магазин за риби, откакто тамошната обител му " отеснява " и откакто продължава да изяжда останалите си " съквартиранти ".

Поради сходни аргументи в " Линанмаки Сий Лайф " Мико е сменял аквариуми най-малко три пъти.

От личния състав описват, че питомецът им е видимо по-щастлив, когато в аквариума има други риби, с които да поддържа връзка, преди в последна сметка канибалските му пристрастености да надделеят.

15-килограмовият Мико може и да не е любим на останалите риби, само че несъмнено е любимец на посетителите на морския център и даже има фенска стена до аквариума си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР