Део и жена му Мариана са затънали в заеми, оплака

...
Део и жена му Мариана са затънали в заеми, оплака
Коментари Харесай

Део и жена му затънаха в заеми заради новата къща

 Део и жена му Мариана са затънали в заеми, оплака се блондинът преди дни. Двамата са теглили ипотечни заеми, с цел да си купят къщата в Годеч, в която преди време се похвалиха, че са се пренесли. Тя е на час път с кола от София. Там живеят дружно с двете си деца, а техен комшия е братът на блондина. За това наслаждение обаче ще заплащат с години. 

Шоуменът имал собствен апартамент в София, където поканил жена си Мариана още преди години, когато тя решила да заживее в София. След като обаче на бял свят пристигнали двете им деца, жилището внезапно отесняло и двойката решила да търси опция. Братът на Део предложил да купи имот в Годеч и да си построи на него сглобяема къща. Самият той направил същото преди няколко години. Идеята била утвърдена и от шоумена, и от неговата половинка, тъй че през днешния ден те към този момент са притежатели на огромна и комфортна къща, само че с цената на банкови заеми, които не знаят по кое време ще могат да изплатят. Не е ясно тъкмо каква сума е взел Део от банката, но най-вероятно става въпрос за няколко десетки хиляди евро. 

Смелост да предприеме сходна крачка му дал договорът като водещ на тотото по Би Ти Ви. Това е единственият непрекъснат работен ангажимент на блондина. Извън него той разчита единствено на реклами, в които взе участие понякога, предложения да бъде водещ на разнообразни събития и на места задължения в риалитита, от които взима възнаграждения, написа " Уикенд ". Но с времето поканите от ден на ден намалявали, защото на хоризонта излизат нови и по-актуални звезди. 

Въпреки финансовите терзания Део бил удовлетворен, че към този момент не живее в София. Той почнал да практикува земеделска терапия – след работа се отдавал на копаене и градинарство. Вече бил засадил няколко овошки в двора си, а проектите му за идната година включвали развъждане на лична годишна продукция домати. " Като хвана мотиката, не помня всички проблеми ", споделя блондинът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР