Део е решил лека-полека да изостави шумотевицата и стреса на

...
Део е решил лека-полека да изостави шумотевицата и стреса на
Коментари Харесай

Део с цел: Да се махне от София

Део е решил малко по малко да изостави шумотевицата и напрежението на огромния град, като вдъхновението пристигнало от неговия по-малък брат Александър, наследник на татко му от различен брак.

От предходната година Сашо и жена му са поданици на дребната община в северозападна България и разказвали на Део какъв брой умерено си живеят в Годеч. Део бил удивен от мястото. Не трябвало доста време с жена му Мариана да решат, че и на тях ще им се отрази добре една къщурка там.

Годеч е в планински регион, а Део и жена му обичат разходките в планината. Особено добре там ще се усеща дребният им наследник Борислав. През април момченцето навърши 2 годинки. Пътуването до София няма да е проблем, тъй като дистанцията е 50-ина километра.

Теренът е в махала Джуричева, където е и къщата на брат му.

Явно местата в Годеч не са скъпи, тъй като блондинът купил своето за 2500 евро. „ Ако има задоволително работа, може и да успеем да си създадем дом там. Искаме повече пространство, тъй като желая да имаме най-малко още две деца. Е, в случай че зависи от мен, Мариана май не е толкоз уверена “, споделя Део пред сп. Story. В новия му дом наложително ще има място и за апаратура за варене на домашна бира – активност, с която се забавлява през последните няколко години.

Идеята за къща покрай София назрява още преди две години. Тогава, в средата на 2016 година, русокосият водещ показа, че най-сетне е изплатил жилището си в Банско, който купи три години преди този момент под давление на приятеля си Лео.

„ Най-накрая това задължение отпадна от плещите ми, и то благодарение на моите родители, за което съм им доста признателен – показа тогава Део. – С Мариана в този момент мислим за къщурка към София. “

По това време синът им беше единствено на няколко месеца, и въодушевени от новосполетялото ги благополучие, фамилията решило, че скоро би трябвало да имат още едно дете. Само че, около грижите за Борислав, Мариана все отсрочва тази концепция. Но кой знае, може би нова, огромна къща в Годеч ще я въодушеви...

Със сегашната си брачна половинка, чийто татко е нигериец, той се среща в края на лятото на 2013 година в заведение във Варна, където има присъединяване, а тя е сервитьорка. Део я харесва на мига и я кани да се снима във видеото към парчето му Дай газ. Искрата сред тях пламва и още на втория месец Мариана сменя непрекъснатия си адрес – в София, в дома, който Део преди този момент делеше с Лора Караджова.

„ Тя ми даде успокоение – споделя водещият за обичаната си, която направи своя законна брачна половинка през ноември предходната година. – Откакто съм с Мариана, ми се отвориха нови хоризонти, чувствам, че мога и аз да имам естествена връзка. Имам суперстабилен човек до себе си, който ми се радва, обича ме, гледаме си детето, вършим си проекти за пътувания... Преди да ме срещне, тя не беше пътувала доста и в този момент ужасно доста ѝ харесва. Преоткривам места, на които съм бил, през нейните очи и съм доста благополучен. “

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР