Дензъл Уошингтън ще партнира на Франсис Макдорманд в новия филм

...
Дензъл Уошингтън ще партнира на Франсис Макдорманд в новия филм
Коментари Харесай

Шекспир ще срещне Дензъл Уошингтън с Франсис Макдорманд

Дензъл Уошингтън ще партнира на Франсис Макдорманд в новия филм на Джоел Коен (съпруг на Франсис и половината от „ братята Коен “), акомодация на „ Макбет “. Предполага се, че и брат му Итън е в комбината за този филм, от който чакам доста!

Последната версия на Шекспировата покруса ще бъде продуцирана от Скот Рудин, който преди този момент е работил с Коен по три кино лентата.

Най-скорошната акомодация на „ Макбет “ е от 2015 година на режисьора Джъстин Кърцел, с присъединяване на и Марион Котияр, която получи по-скоро положителни мнения.

Дензъл Уошингтън последно взе участие във втората част на Equalizer, Little Things и като режисьор на Journal for Jordan. Актьорът към този момент има опит с Шекспир – през 2005-а на Бродуей като Юлий Цезар, а през 1993-та в „ Много звук за нищо “ на Кенет Брана.

Насреща е Франсис Макдорманд! С втори „ Оскар “ предходната година за „ а скоро ще я чуем като Господ (страхотно!) в сериала „ Добри поличби “ (Amazon). После ще можем да я забележим и в Nomandland на Клои Зао.

Макдорманд към този момент е била в ролята на лейди Макбет – през 2016 година, в случай че не се брои първата й поява в тази роля в учебна пиеса, когато е била на 14. С братя Коен е работила във „ Фарго “ и Blood Simple.

Очаква се фотосите да стартират в края на тази година.

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР