Дензъл Уошингтън има още какво да ни покаже, а двата

...
Дензъл Уошингтън има още какво да ни покаже, а двата
Коментари Харесай

Дензъл Уошингтън тръгва по петите на сериен убиец

Дензъл Уошингтън има още какво да ни покаже, а двата кино лентата за " Закрилникът " го потвърждават. Изглежда обаче, че артистът не се е отказал от това да раздава правораздаване.
 Дензъл Уошингтън се завръща в
Дензъл Уошингтън се завръща в " Закрилникът 2 "

Ще бъде ли продължението на равнище

По информация на Variety двукратният притежател на Оскар е избрал идващия си филм. Той ще бъде основният воин в трилъра Little Things , а сценарист ще бъде Джон Лий Ханкок , като се чака той и да режисира.

Публикация, споделена от The Equalizer (@theequalizermovie) на Дек 28, 2018 в 12:57 PST

Дензъл Уошингтън ще се превъплъти в заместник-шериф, който ще се опита да разплете мистерията към няколко убийства, а невероятното му качество е, че вижда дребните елементи. Убийствата, естествено, не са инцидентно, което ще изпрати шерифа по петите на сериен палач.

За да не наподобяват нещата доста лесни, ще се окаже, че героят на Уошингтън крие загадка, която никой не трябва да схваща. Очаква се фотосите на Little Things да стартират това лято.
 Защо Дензъл Уошингтън не се снима в продължения
Защо Дензъл Уошингтън не се снима в продължения

И за какво " Закрилникът 2 " прави изключението

Преди да одобри ролята, Дензъл Уошингтън е обмислял опцията да режисира кино лентата Journal of Jordan , в който основната роля ще бъде поверена на Майкъл Б. Джордан .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР