Денята на жената - 8 март, идва с високи температури

...
Денята на жената - 8 март, идва с високи температури
Коментари Харесай

Температурите се повишават до 20 градуса за 8 март

Денята на дамата - 8 март, идва с високи температури - от 15 до 20 градуса, сочи прогнозата на синоптиците.

И околните дни от югозапад ще продължи да се придвижва по-топъл въздух, температурите ще се покачват и упованията са в четвъртък и петък в доста региони от страната да надвишават 20°.

Днес оптималните температури ще бъдат сред 14 и 19 градуса. Вятърът от югозапад ще бъде слаб до сдържан. Ще доминира слънчево време, само че на обособени места ще превали слаб дъжд.

И на следващия ден ще продължи да духа слаб до сдържан югозападен вятър. Максималните температури ще се покачат с градус-два и в множеството региони ще бъдат сред 15 и 20 градуса. Ще бъде най-вече слънчево, съвсем без превалявания.

В планините ще бъде доста прохладно с сдържан, краткотрайно мощен вятър с посока от запад-югозапад. Ще доминира слънчево време, само че не са изключени и слаби валежи. Максималните температури в курортите ще са от 1° на Алеко до 6 - 7° в Пампорово и Боровец.

Не единствено в нашата страна, съвсем на всички места на Балканите, като се изключи северозападните региони от полуострова, ще доминира слънчево време. На доста места в останалата част от Европа ще бъде с превалявания - и от дъжд, и от сняг.

През идващите дни у нас ще остане доста по-топло от нормалното, по-често прохладно, с променлива облачност и слаби изолирани валежи, на повече места в петък и през почивните дни, когато ще има и гръмотевична активност, а в неделя и значително захлаждане.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР