Денят започва с диктатура. Това е само един от множеството

...
Денят започва с диктатура. Това е само един от множеството
Коментари Харесай

"Денят започва с диктатура" и още от социалните мрежи за скандала в БНТ

Денят стартира с тирания. " Това е единствено един от множеството мнения в обществените мрежи след разразилия се скандал сред програмния шеф на БНТ1 Емил Кошлуков и екипа на предаването " Денят стартира с просвета ". В неделя назначеният преди месец като началник на публичната телевизия разгласи, че е замислил промени в предаването, тъй че то да се преориентира към начин на живот тематиката (мнението му четете тук). От екипа пък е изтънчено за две седмици рейтингът да бъде подсилен.

Днес предаването стартира с декларация на екипа. В нея те показват, че са обект на напън от страна на Кошлуков, който им давал инструкции какви въпроси да бъдат задавани и по какъв начин да бъдат представяни избрани посетители. По-късно денем се организира и митинг пред постройката на Българска национална телевизия с искане Кошлуков да подаде оставка.

В обществените мрежи се появиха забавни тълкования на името на предаването. Освен упоменатото " Денят стартира с тирания ", публикувано във " Facebook " от Костадин Кокаланов, Станислав Беловски разгласява колаж на студиото на предаването. На него участват част от известните лица от начин на живот предаванията на други малките екрани, а под тях написа " Денят стартира с колтура ": Ще има ли кабинков въжен превоз от Ринг мола до Черни връх? "

daily routines на средностатистическия българин: заран търка талончета. на обяд пуска тото. вечер гледа националната лотария със захари и спорт тото с део (евентуално и ориси на кръстопът)..
тъй че борбата денят да стартира с просвета май от дълго време е изгубена
— Mис Злостър (@MissZloster) January 22, 2018
Журналистът Драгомир Симеонов употребява профила си в " Туитър ", с цел да предложи и той ново име на предаването - " Денят стартира с COOLтура ". Авторът на уеб страницата " НеНовините " Самуил Петканов пък изиска свое едноминутно предаване по Българска национална телевизия в 9:29 ч., в което ще споделя " Денят стартира от дълго време, тулупи ".

Потребител в " Туитър " с име vonDobritsch пък написа, че с дейностите си Емил Кошлуков към този момент е съумял да вдигне рейтинга на предаването.
На една канара висят Българска национална телевизия с " Шоуто на Канала " и Българска национална телевизия без " Денят стартира с просвета ". Кого ще спасиш?
— Ivan Ginev (@ivginian) January 22, 2018
Чрез подправен профил на Волен Сидеров в " Туитър " пък се предлага евродепутатът Николай Бареков да стане водещ на " Денят стартира с просвета ". От него се появи и още една концепция.
Предвид интереса. Концепция за ново предаване по Българска национална телевизия: " Денят стартира с национализъм ".
1. Започваме с 2 национални хора
2. Интервю с кмет в национална носия
3. Интервю със скинар
4. Детска патриотична мини графа с Владо Кузов
5. Семейна графа с Димитър Стоянов
— Волен Сидеров (@volen_siderov) January 22, 2018

Днес в обществените мрежи пък се споделяше доста и видео, в което водещи от Българска национална телевизия извършват естрадна ария. Неин композитор е Стефан Димитров, а създател на текста е поетесата Миряна Башева. С песента водещите от малкия екран насочат новогодишно обръщение към феновете.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР