Денят започна с първа рокада в още неизбрания кабинет на

...
Денят започна с първа рокада в още неизбрания кабинет на
Коментари Харесай

Първа рокада в още неизбрания кабинет на ИТН

Денят стартира с първа рокада в още неизбрания кабинет на „ ИТН “. Номинираният за правосъден министър Момчил Иванов се отдръпна.

„ Той се отхвърля, по персонални аргументи, имаше офанзиви против него “, разгласи на брифинг в Народното събрание претендентът за министър председател Пламен Николов.

Иванов беше неведнъж подложен на критика от „ Демократична България “ поради статуси във „ Facebook “, в които употребява думата „ майкопродавци “.

Изтеглянето му обаче също не се одобри добре.

„ За мен е проблем фактът, че такава кандидатура въобще е допустима, ще решаваме занапред “, разяснява съпредседателят на Демократична България Христо Иванов.

Името на новия претендент за министър на правораздаването занапред ще стане ясно, прецизираха от Има Такъв Народ.

Паралелно от партията организираха втори кръг съвещания с Българска социалистическа партия. В отсъствието на водачите на двете парламентарни групи.

Позицията по отношение на поддръжката за проектокабинета на другия вероятен сътрудник Има Такъв Народ – „ Изправи се БГ! Ние идваме!, се чака до дни.

До 17 ч. през днешния ден партията на Слави Трифонов би трябвало да върне изпълнен мандата на президента Румен Радев. Срещата ще е тъкмо в 17 ч., оповестиха от президентството.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР