Денят, в който зарязах всичко е свежа история за необходимостта

...
Денят, в който зарязах всичко е свежа история за необходимостта
Коментари Харесай

Денят, в който зарязах всичко

" Денят, в който зарязах всичко " е свежа история за нуждата да повярваш в себе си, да откриеш вътрешния си мир, да се научиш да казваш " не " и да започнеш да се обичаш повече.
Едва на 26 години, Уенди към този момент е потънала в работа и отговорности. Докато ориста не се намесва и прекатурва живота й в границите на два месеца. Изгубила почва под краката си, тя се впуска в непринудено премеждие, което надалеч не е особено за нея.
Само с една раница и група познати Уенди поема към Аржентина в опит да избяга от проблемите и всекидневието. Скоро връзките с останалите в групата се обтягат и Уенди взема решение да продължи пътуването си сама. Странно е, ново е и даже малко ужасно, само че осъзнаването, че всичко зависи единствено от теб, че си свободна и мощна, си коства риска. Горещите тропически джунгли, смразяващите ледници, горите с кактуси, солената пустиня очароват Уенди. А буйното танго и срещите с локални хора разкриват пред нея необятните благоприятни условия, които животът дава. Ако имаш смелостта да ги приемеш...
Стилът на Ан Тумио с лекост ни придвижва в типичната атмосфера на Аржентина. Едновременно с това споделя една напълно персонална история за компликациите и грешките, които допускаме; за метода, по който да ги превъзмогнем, с цел да продължим напред. Ан Тумио ни демонстрира по какъв начин да променим това, което можем, както и по какъв начин да се научим да одобряваме това, което не зависи от самите нас. Историята на Уенди е цветна, вдъхновяваща и положителна.
Ан Тумио е публицист, публицист и блогър. Тя живее във Франция и е посветила кариерата си на това да оказва помощ на хората да открият щастието.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР