Денят, в който принц Хари се завръща в кралското семейство,

...
Денят, в който принц Хари се завръща в кралското семейство,
Коментари Харесай

Кейт и Уилям пак изпревариха Меган и Хари

Денят, в който принц Хари се завръща в кралското семейство, а със брачната половинка му Меган Маркъл са в прелестни връзки с всички там, наподобява съвсем неосъществим. А негласното съревнование сред семейство Съсекс и принца, и принцесата на Уелс надали ще завърши скоро.
 Принц Хари и Меган Маркъл на остров Кануан - какво знаем за карибската им почивка
Хари и Меган - на почивка за милиардери

Кратка, само че сладка отмора

За момента спечелилите остават едни и същи. Принц Уилям и Кейт Мидълтън не престават да се радват на доста по-голямо публично утвърждение от брат му и неговата брачна половинка. И това се придвижва даже в модата.

Скорошно изследване на английския фешън бранд Karen Millen дефинира Уилям и Кейт като най-стилната световна двойка в света. Те са и единствената, получила 10 от 10 точки. На второ място са Джъстин и Хейли Бийбър, на трето - Кендъл Дженър и Bad Bunny, а на четвърто - Тейлър Суифт и Травис Келс.
 Снимка 635837

Принц Хари и Меган Маркъл се класират пети в изследването, което е основано на количеството онлайн търсения, потребления на хаштагове като " стилът на Кейт Мидълтън " да вземем за пример и гледания на изявления с тези тагове.
 Снимка 633523

получава приблизително по 381.4 милиона гледания в TikTok на изявления с нейното име в хаштаг и приблизително 72.6 хиляди изявления в Instagram с хаштагове с нейното име, свързани с облеклото й.

Представител на Karen Millen разяснява пред Express, че високият статус на Уилям и Кейт в комбинацията с дизайнерски облекла е обикновено да провокират висок интерес и да се търсят като ентусиазъм.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР